Ce motive ar avea cineva în 2012 să-i voteze pe Ponta sau Antonescu?

Dl. Boc este cel care pune aceasta întrebare, ce arată cât de departe sunt el personal si guvernul pe care il conduce de realitatile din aceasta tara.

Ii dau doua ratiuni pentru care romanii ar avea ceva motive: unu, pentru ca banii „economisiti” prin aceste măsuri dure au sfârșit in buzunarele clientelei politice a coalitiei de guvernamant, in principal prin intermediul fondului aflat discretionar la dispoziția lui însuși (care a crescut de 10 ori fata de perioadele anterioare – vezi ordonantele de urgenta date de guvern, de regula între Craciun si Anul Nou …)

Doi, pentru ca măsurile luate pentru „salvarea” țării au fost luate cu ura împotriva populației, lucru pe care aceasta l-a simțit si il simte continuu, la fiecare măsura de acest gen luată de guvernul condus de dl. Boc cel mirat!

Ca sa exemplific: cum explica dl. Boc ca banii care puteau tine in funcțiune spitalele desființate arbitrar se regăsesc in parcurile inutile construite de firmele clientelei politice in sate de care nu a auzit nimeni si unde nimeni nu are nevoie de ele?

Nu e suficient?

Anunțuri

4 răspunsuri to “Ce motive ar avea cineva în 2012 să-i voteze pe Ponta sau Antonescu?”

 1. dlnimeni Says:

  Dl Boc nu are motive, eu am.

 2. T. Says:

  aparent traim intr-o lume in care 5 ani de furaciuni, abuzuri, nesimtire si grobianism fara seaman nu duc la alungarea cu pietre, ci la realegerea faptuitorului in cea mai inalta demnitate a statulu roman.

  Asadar, daca alti nemernici iau exemplul patronului lor si ne omoara cu zile, ca sa mai adauge ei ceva la averile mafiei pe care o reprezinta, trebuie sa ne asteptam ca vor fi si ei felicitati de electorat si incurajati sa continue.

 3. Karakas Says:

  Nu este intentia mea sa diminuez credinta nimanui. Cel putin avem libertatea sa credem sau nu in ce vrem. Dar Boc ne ia libertatea asta cind afirma:

  „Fără credinţă în Dumnezeu, nimeni în România nu face nimic”

  http://www.gandul.info/news/boc-justifica-banii-alocati-bisericilor-fara-credinta-in-dumnezeu-nimeni-in-romania-nu-face-nimic-8150642

  Asta este o insulta la adresa tuturor cetatenilor romani care au o alta credinta, in Allah, Budha, sunt spirituali, sau cred in omuletii verzi. Boc este pur si simplu un idiot! Nicaieri in lumea civilizata nu o sa auzi un politician perorind asemenea timpenii.

 4. Mihai Says:

  Concret si pe criterii strict de competenta nu as avea absolut niciun motiv sa i votez, dar din pacate votam din nou raul cel mai mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: