Staiful stirb al Revistei 22

Postam, cu doua saptamâni in urma, dreptul la replica trimis atunci redacției Revistei 22, ca urmare a articolului din decembrie 2010, publicat sub semnătura dlui Papacostea, in care se făceau afirmatii false la adresa mea.

Au trecut doua saptamâni si Revista 22, care vrea sa fie considerată o revista cu staif, a intelectualilor fini, nu a publicat dreptul respectiv la replica, procedand cum ar fi făcut-o trice tabloid de rand …

Drept urmare, public acum mesajul trimis redacției revistei respective, in speranta ca măcar unul din intelectualii adevarati care scriu curent acolo se va sesiza si va determina publicarea dreptului meu la replica.

„Stimata Redacție,
In Decembrie 2010 ati publicat un articol sub semnătura dlui Papacostea, in care eram atacat pe nedrept. Acum doua saptamâni v-am trimis un drept la replica. Mă așteptam, tinand seama de profesionalismul publicistic pe care socotiti ca il practicati, sa il publicati, in conformitate cu regulile deontologiei profesionale si cele ale Clubului Roman de Presa. Constat, insa, ca nu ati procedat asa, ceea ce îmi stirbeste dreptul la imagine, garantat de Constitutie.
Al Dvs,
IMPascu”

Sent from my iPad

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: