Sunt, in sfârșit, de acord cu dl Boc!

Dl Boc a declarat – cf Hotnews – urmatoarele, acum la început de an:

„Dupa vreme rea vine si vreme buna, asta ar fi cel mai bun mesaj pentru anul 2011. Si incetul cu incetul ne ducem spre directia buna, partea cea mai rea o lasam in urma. Procesul de reformare a statului a inceput inca din 2010 si partea grea a trecut in 2010. Urmeaza sa ajustam si in 2011 acolo unde este nevoie, dar partea cea mai grea a trecut in 2010, ceea ce nu inseamna ca in 2011 nu avem nimic de facut”, a declarat premierul Emil Boc sambata, la Predeal.
„E nevoie sa consolidam aceste reforme, ceea ce am inceput, pentru a ne pregati un viitor fara probleme”, a incheiat primul ministru.”

Ei bine, sunt de acord: într-adevăr, daca va fi mai bine in 2011, asta numai din cer ne va veni, la fel ca vremea, căci de activitatea guvernului in acest sens nici nu poate fi vorba, iar viitorul fără probleme va veni, dar numai pentru guvernul Boc si clientela sa, nu si pentru marea masa a romanilor.

Iar acest „viitor fără probleme” pentru cabinetul Boc si clientela lui politica eu il citesc asa: fratilor, in 2010 am scăpat de ceea ce era mai greu si am rămas la putere, iar de acum încolo nu ne mai scoate nimeni de acolo!?

Reclame

3 răspunsuri to “Sunt, in sfârșit, de acord cu dl Boc!”

 1. T. Says:

  La multi ani, domnule Profesor! Spor la treaba, nervi tari si sanatate!

 2. Karakas Says:

  La Multi Ani! Boc vorbeste prostii. In zona euro nu se asteapta crestere care sa acopere pierderile din timpul crizei pina in 2015 (raport FMI plus alti analisti). Cresterea va fi greoaie pina in 2015, cam 1% in medie, insa nu se va recupera din pierderea initiala. Cum vor creste economiile statelor UE care nu sunt in zona EUR cind cele din zona EUR vor continua sa aibe probleme majore?

  Felicitari pentru pozitia exprimata la BBC: http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-12194899

  Ioan Mircea Pascu, a lawmaker from Romania, said that „the importance given to ‘Greater Hungary’ is not the most inspired symbol for the Hungarian EU presidency”.

  „Such gestures are likely to fuel nationalistic reactions within the EU, at a time when the union is most of need of solidarity.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: