Ce trebuie sa faca guvernul: sa demisioneze cat mai este timp!

Pe fondul imaginilor cu lumea umpland culoarele ministerului finantelor, pe ecran apar secvente de la Ateneul Roman, unde toata „floarea” guvernarii actuale benchetuieste, in timp ce pe burtiera televiziunii apare anuntul ca Regina Angliei a anulat petrecerea de sfarsit de an, din motive de austeritate!?

In plus, Ialomiteanu ameninta cu pedepse si balmajeste ceva despre „criterii de performanta”, iar Dna Udrea, ingenua, spune ca nu stie ce se intampla la Finante …!?

Acum, cand lucrurile devin tot mai grave, intrucat protestele apar spontan, fara sa mai fie organizate de cineva, Puterea, in loc sa aplece urechea si sa incerce sa potoleasca spiritele, macar in ultima clipa, incepand discutii adevarate cu protestatarii, baga capul in nisip sau, mai rau, trece la amenintari si intimidare!?

Pericolul este ca acest val de proteste spontane sa se generalizeze, obligand autoritatile sa recurga la masuri dure, ceea ce va pata si urma de imagine pe care o mai are tara in ochii strainatatii!

Pentru aceasta, este indispensabil ca guvernul sa recurga la aceasta ultima sansa si sa demisioneze, facand loc unui guvern de criza, care, preluand o situatie atat de grea, sa fie credibil in fata oamenilor si sa incepe dialogul adevarat cu ei!

Anunțuri

Un răspuns to “Ce trebuie sa faca guvernul: sa demisioneze cat mai este timp!”

  1. Dan Says:

    Dna Udrea cred ca isi face proiectele cu succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: