Lume, lume, vino de vezi acrobatiile trupei Boc (and Co) …

Revenirile in tara imi produc surprize continue: astfel, ultima este cea a declaratiilor facute de liderii pedelisti la Suceava, la dl. Flutur acasa: „am inceput campania electorala”, „in 2012 situatia se va imbunatati simtitor”, „opozitia ar trebui sa se spanzure” (de aceea li se si ofera cu generozitate sapun si franghie), iar „starea proasta de acum a tarii este doar o impresie, creata de televiziunile mogulilor”!? La asta se mai adauga si efortul de a-i transforma pe politistii demonstranti in varful de lance al unui „complot” impotriva sefului statului, deci a „securitatii nationale”!?

Daca nu as sti ca toate sunt baloane de sapun – deci goale pe dinauntru – as fi impresionat de curajul PDL de a-si asuma greutatile guvernarii, de promisiunea lor ca situatia se va imbunatati curand (atunci de ce mai acuza televiziunile de imaginea falsa pe care, chipurile, o creaza?), precum si de grija lor fata de securitatea statului …

Numai ca nici eu nu sunt venit chiar cu „pluta” (sau cu „banana boat”, cum spun scotienii). Asa ca, sa le luam pe rand. „Inceperea campaniei electorale” este, politicos vorbind, o figura de stil pentru un PDL aflat tot timpul in campanie electorala, in care distribuie gablonturi colorate bastinasilor (vezi pantofii cu toc oferiti de dna Udrea sinistratilor de la inundatii). „Imbunatatirea situatiei in 2011 si 2012” este un slogan de prost gust; cine sa ii mai creada cand ei au mintit desantat nu numai in campaniile electorale trecute, ci si dupa, cand au ascuns – cu buna stiinta – situatia dezastruasa in care a ajuns tara sub guvernarea lor … „Franghia si sapunul” oferite cu darnicie de cel care il preamarea pe presedinte cu cuvinte scrise din oi pe dealurile Sucevei (!?) sunt in aceeasi linie cu tepele din Parcul Tineretului din campania pentru europarlamentarele din 2007, pe care s-au grabit sa le scoata cand noi am sesizat familiile politice din Parlamentul European de acest comportament amenintator la adresa opozitiei … In sfarsit, „teoria complotului” si „amenintarea la adresa securitatii nationale” sunt intimidari tipice, facute de oameni care ar trebui ei sa raspunda in fata legii de subminarea economiei nationale prin combinatia dintre proasta guvernare pentru tara si foarte buna guvernare pentru buzunarele proprii!

Iar despre „mintitul poporului cu televizorul”, daca chiar cred in aceasta prostie, atunci chiar ca vorbele ca „Dumnezeu nu bate cu bata, ia mintile!” li se potrivesc perfect!

Anunțuri

Un răspuns to “Lume, lume, vino de vezi acrobatiile trupei Boc (and Co) …”

  1. T. Says:

    Condoleante familiei Basescu. Sa se odihneasca in pace sufletul adormitei intru Domnul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: