No comment

„Va dau o proba legata de colaborarea mea cu SRI: sa-mi spuna daca exista vreo proba ca eu am utilizat informatii de la SRI in lupta politica …” (Traian Basescu, B1TV, 22 septembrie 2010)

„Dupa mintea lor, trebuie erodat presedintele Basescu, sa nu mai existe incredere in stat si sa ne reluam obiceiurile de dinainte ca Adrian Nastase sa piarda alegerile. Ei bine, nu se mai poate, dragii mei. Va veni momentul in care va voi face toate probele la ceea ce v-am spus.” (Traian Basescu, B1TV, 22 septembrie 2010)

„Eu nu cred ca aceasta clasa politica se va limita la a oferi romanilor un Victor Ponta care e in stare sa vina sa linga presul sa vada daca poti sa-l faci primar general. Nu sunt pe masura obrazniciei acestui pusti imatur. De circa opt luni tot astept sa apara decenta in comportamentul lui. „Probabil, va va spune el cine i-a finantat concediul in Liban” (Traian Basescu, B1TV, 22 septembrie 2010)

2 răspunsuri to “No comment”

  1. Florin Says:

    Oare Basescu era cumva ametit de whiskey cand a fost la emisiunea lui Morar? Am citit unele declaratii facute si, trecand peste formularile ambigue, sunt socat de ce am citit…

  2. Simon Says:

    Pai si cum sa aiba cineva probe ca a utilizat sau nu informatii sensibile? Intrebam la SRI pe legea accesului la informatii de interes public? 🙂
    Aia cu concediul a fost mai nuantata. A continuat cu un „nu neaparat anul acesta”. Deci bravo lui Ponta, are deja cartoteca cu deplasari anuale, concedii, menajere, spatiu locativ. Mai ramane s-apara niste stenograme, pe sursele hotniuzului.

Lasă un comentariu