Hit the road, Boc, don’t come back no more, no more, no more …

Acum, cand toate privire „poporului pedelist” – mai ales ale premierului si ciracilor sai de joaca de-a guvernul – sunt atintite cu teama asupra Cotrocenilor, in asteptarea deciziei Marelui Preot privind remanierea, am o propunere care poate sa rezolve – ca prin farmec – atat lipsa de bani a cabinetului, cat si nemultumirea crescanda a cetatenilor. Va fi ca uleiul turnat peste marea involburata … Garantat!

Guvernul poate da imediat o Ordonanta de Urgenta prin care sa ceara cetatenilor sa isi stabileasca singuri salariul, datele la care il ridica si chiar de cate ori vor sa o faca pe luna!!!! Dupa care sa le ceara oamenilor sa vina cu sumele respective de acasa, sa le dea statului, pentru a le fi inmanate inapoi ca salariu! Vrei un salariu de 50 de milioane, platit in ziua X, nimic mai simplu: in ziua respectiva, aduci de acasa 50 de milioane, ii predai la ghiseu si te intelegi cu functionarul cand sa vii si sa-i ridici ca salariu!

Unde mai pui ca, in felul acesta, s-ar conferi substanta si sloganului: „ROMANIA, THE LAND OF CHOICE!”, ca sa nu mai vorbim de castigul suplimentar garantat al statului de pe urma retinerii taxelor cuvenite!?

Bun, acuma lasand gluma la o parte si trecand la lucruri serioase, guvernul ar putea face rost rapid de bani, daca, tot printr-o Ordonanta de Urgenta, ar decide ca toate darurile de la nunti sa fie declarate – sub pedeapsa penala, daca nu te conformezi – si impozitate … progresiv, pentru egalitate sociala: adica, cine strange bani mai multi, inseamna fie ca are prieteni bogati, fie ca isi permite sa organizeze o nunta mai mare, sau ambele, ceea ce inseamna ca poate trai foarte bine si daca cedeaza o cota parte mai mare, sa spunem 80%, la stat, in timp ce „amarastenii” pot contribui cu, sa spunem, doar 50%, ca sa isi poata acoperi cheltuielile si incepe un trai mai mult decat decent, sub lozinca: SA TRAITI BINE!

Daca am un regret este ca nu fac parte din acest cabinet, recunoscut pentru „creativitatea” sa in domeniul taxelor, ca sa am siguranta ca idei de genul acesta nu raman neaplicate… Asa insa, ele risca pur si simplu sa se piarda si ar fi mare pacat!?

Anunțuri

3 răspunsuri to “Hit the road, Boc, don’t come back no more, no more, no more …”

  1. Florin Says:

    Am inteles ca o idee a Guvernului Boc ar fi taxa pe gandire care s-ar aplica blogurilor. O sa vedeti ce impozit de plata o sa aveti dvs si alti blogeri din opozitie la finalul lunii :-).
    Dedic si eu o melodie Guvernului…It’s time to say goodbye desi nu cred ca aceasta remaniere va aduce ceva nou…cum spune proverbul, aceeasi Marie cu alta palarie..

  2. Karakas Says:

    „Hit the road, Boc, don’t come back no more, no more, no more …”

    Nu cred ca ii place Ray Charles. Nu are rulota.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: