O solutie – salvatoare – pentru problemele cabinetului Boc

Stim cu totii ca cea mai mare problema a cabinetului Boc este lipsa lichiditatii! Stim, de asemenea, si cauza – proasta guvernare, de care se face insa vinovat in exclusivitate tot el, cabinetul Boc! Mai stim si ca singura solutie a acestei probleme este, in capul cabinetului, sporirea si generalizarea impozitarii! Ce incurajarea sectoarelor care au o sansa, ce investitii, aiurea, numai si numai sporirea taxelor si haituirea tuturor pentru plata lor!

Asa stand lucrurile, mi-am dat seama ca imi racesc gura de pomana daca vorbesc de alte solutii decat ce are in cap guvernul Boc. Asa ca ma conformez si sugerez cabinetului – prefacandu-ma ca ar avea nevoie de idei suplimentare in aceasta directie – o sugestie de perfectionare a actiunii sale.

Este vorba de trimiterea tuturor agentilor statului – politisti, jandarmi, agenti fiscali, chiar si militari, ca, nu-i asa, tot stau degeaba si taie frunza la caini – in patrule pe strazi, care sa confiste cetatenilor portofelele cu tot ce este in ele, sa mearga apoi acasa la acestia si sa le ia toate bunurile de valoare, urmand ca, atunci cand bancile isi vor fi facut datoria, sa le confiste si banii din conturi! Singurii scutiti sa fie doar cei care vor putea dovedi in mod convingator ca sunt membri PDL si au, fie afaceri serioase cu statul, fie sunt implicati in operatiuni majore de contrabanda, evaziune fiscala sau spalare de bani …

Iar pentru ca baza de impozitare sa fie largita, sa atragem in aceasta actiune de  adevarata solidaritate nationala si turistii straini, pe care sa ii momim  printr-o campanie lansata de Ministerul Turismului – desigur, pusa la punct dupa o licitatie grasa, cu bani europeni, care urmeaza sa fie castigata, cu totul intamplator, de una din firmele sale de casa.

Aceasta campanie ar putea avea drept l0go – Romania, the land of modern Robin Hood – iar ca imagine, un mascat de la Jandarmerie uitandu-se cu jind spre o frumoasa domnita – desigur, dna Udrea – asezata in sa pe un splendid cal alb …

Ce spuneti?

Reclame

10 răspunsuri to “O solutie – salvatoare – pentru problemele cabinetului Boc”

 1. una Says:

  orice articol scrii in ultima perioada, tot la blonda ajungi……s-au epuizat temele politice intr-un timp asa de scurt? Nu astept raspuns

 2. Florin Says:

  Dle. Pascu,
  Îmi cer scuze pentru deranj dar am o problema si nu reusesc sa ma descurc in legislatia UE ( pagina de internet ): daca îmi puteti spune in ce document UE se specifica „capitalul social minim al unei societati comerciale pe actiuni trebuie sa fie 25.000€”?
  Este trecut si in legislatia romaneasca ( legea 302/2005 ) dar a fost modificat de OUG 441/2008 si totul a fost ametit.

  Cu multumiri anticipate,
  Florin

 3. T. Says:

  Ati intrebat, va raspundem:

  e vorba de „A doua directiva a Consiliului din 13 Decembrie 1976” (77/91/EEC).

  Accesand linkul de mai jos, veti gasi o pagina de sumar, incluzand toate datele tehnice interesante, inclusiv privitoare la transpunerea in legislatiile nationale, la interpretarea in jurisprudenta europeana, precum si textul oficial in mai multe limbi ale Uniunii, inclusiv romana.

  De asemenea, aici gasiti textele consolidate, inclusiv varianta actuala.

  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31977L0091:en:NOT

  Succes!

 4. T. Says:

  Nu ziceti de doua ori!

  Ca imediat se infiinteaza Garda Revolutiei, care in loc sa aiba in atributiuni prezervarea puritatii ideologice a actiunilor individuale si de grup, se va ocupa doar de puritatea absoluta a buzunarelor, conturilor si portofelelor cetatenilor.

  Va fi formata musai dintr-un Imam de la PD-L, un Mullah din Ministerul de Finante, un Ayatollah din Ministerul de Interne si cate trei credinciosi bine alesi, dintre simpatizantii si simpatizantele purtatoare de chador portocaliu, propusi de Comitetul Revolutiei din fiecare judet, sector, municipiu, cartier, sat, strada.

  lâ ilâha illbasescu, Bocur rasûlullâh!

  Basescu akbar!

 5. Florin Says:

  T.

  Multumesc mult.

  Florin

  • T. Says:

   Cu cea mai mare placere. Sper sa te scoata intrucatva la un liman. Desi…cum spuneai singur, implementarea romaneasca e…romaneasca.

 6. Florin2 Says:

  O singura observatie am: frumoasa domnita, dna Udrea cred ca veni intr-un Audi Q7 alb, din care va imparti ciocolata si pantofi cu toc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: