De ce cred ca PDL va avea aceeasi soarta, daca nu chiar mai rea, ca a PNTCD

In primul rand, pentru ca a refuzat, din motive de campanie electorala prezidentiala, sa recunoasca mai devreme ca tara se afla intr-o criza profunda. Drept pentru care, atunci cand s-a decis sa recunoasca, obiectivul electoral fiind atins, remedierea este infinit mai dureroasa.

In al doilea rand, pentru ca ceea ce se taie astazi – si se taie pana la os de peste tot – nu se va mai pune in veci la loc, ori va lua cel putin un deceniu pentru vindecare.

In al treilea rand, pentru ca guvernul se afunda pe zi ce trece intr-un cerc vicios – creste necontenit taxele si largeste la maximum baza de impozitare, efectul fiind ca, in felul acesta, banii vanati pentru impozite vor fi corespunzator din ce in ce mai putini…

In al patrulea rand, pentru ca a a ministrat – si administreaza – atat de prost, incat ingroapa orice speranta ca ne vom mai reveni vreodata, omoara, intr-un cuvant, cel mai de pret lucru – speranta!

In al cincilea rand, pentru ca isi etaleaza opulenta si bogatia personala fara rusine, dispretuind asa pe muritorii de rand, carora insa, le cer desantat sa accepte sacrificiile impuse de proasta lor guvernare.

In sfarsit, pentru ca, atunci cand solicita solidaritate, nu au minima decenta sa o faca frumos, o fac rastit, de sus, cu vorbe grele aruncate celor multi si amarati, pe care, atunci cand aveau nevoie de votul lor, nu stiau cum sa ii mai inveseleasca si sa le spuna tot ce vroiau sa auda …  

Romanii tac si inghit insec, dar nu uita! Or fi uitat lucruri mai putin grave, insa nu si ceea ce se intampla astazi!

De aceea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: