Dlui Vasilescu (BNR), cu cele mai bune urari …

Dle Vasilescu,

Ieri, in timpul emisiunii tv la care participam, ati intrat in direct si ne-ati reprosat ca noi, invitatii, doar criticam, fara sa avansam si solutii!?

Personal, as fi vrut sa va raspund pe loc, insa timpul nu mi-a permis, motiv pentru care va raspund acum:

Noi, cei aflati atunci acolo, in studiou, nu suntem platiti sa gasim solutii, iar libertatea noastra de expresie – inclusiv de a critica – nu are cum sa ne fie cenzurata (ma rog, nu pe fata …)

Cei de la guvernare, care iau carute de bani din salarii, insa, mai ales, din contractele grase cu statul pe care le asigura pentru firmele lor din pozitia de membri ai cabinetului, sunt platiti sa o faca si nu o fac! Asa ca regret sa constat ca remarca dvs. era adresata gresit.

Pe urma, in alta ordine de idei, nu reusesc sa imi explic aceasta solidaritate implicita a dvs. cu niste masuri care atat moral, cat si, iata, constitutional au fost declarate incorecte? Aveti dvs., sau BNR, sau altcineva de la BNR, de-a face ceva cu toata povestea asta? Caci, din cate stiu, BNR isi vede de politicile monetare, caci de cele economice si financiare are grija guvernul …? Sau poate ma insel eu cumva si zvonurile care circula in targ sunt adevarate? Aveti grija, ca jocul in care pareti sa fiti implicat nu este nici monetar, nici financiar, nici economic, ci profund politic, in care miza finala este pasarea responsabilitatii pentru masurile nepopulare care au ridicat tara in picioare!?

Reclame

Un răspuns to “Dlui Vasilescu (BNR), cu cele mai bune urari …”

  1. T. Says:

    Domnul Vasilescu nu face miscari necontrolate. Iar cine le controleaza pe ale domniei sale nu face foarte des calcule gresite.

    Asadar, probabil riscul pe care foarte corect il mentionati, foarte probabil ca este asumat.

    De ce? Ei..abia aici vine intrebarea adevarata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: