Attila (re-loaded?) loveste din nou!

Preocupat de concediile medicale, unul din putinele domenii pe care nu le controleaza inca, guvernul – cel mai probabil, la sugestia premierului si propunerea concreta a dlui Czeke – a decis sa verifice la sange veridicitatea acestora?!

Fara mila, echipele ministerului, impanate cu reprezentantii politiei si jandarmeriei, eventual chiar ai serviciilor de informatii, de ce nu, intrucat este o chestiune care pune in pericol, desigur, securitatea nationala, vor merge din casa in casa la cei care au primit concedii medicale si vor aprecia – pe ce criterii, ca desigur cele medicale nu vor fi suficiente, inca nu stim –  daca respectivul concediu este justificat sau nu.

Va dati seama, identificarea acestor persoane se va face prin reactivarea sistemului ceausist de raportare a avorturilor si adapatarea lui la concediile medicale. Fiecare medic caruia i se va solicita un asemenea concediu nu numai ca se va gandi de doua ori daca il da sau nu (acesta este si unul din efectele urmarite ale masurii), insa daca il acorda, va trebui sa raporteze la „celula de criza” din Ministerul Sanatatii – care va trebui, desigur, dotata cu sisteme de colectare a datelor de ultima ora (ceea ce va face inevitabila interventia STS).

Apoi, pe baza sesizarii primite de la „celula”, echipele de interventie ale ministerului se vor repezi la masinile de teren si ele, de ultima ora sau chiar elicoptere, daca este vorba de cazuri din provincie,  si vor ajunge in cel mai scurt timp acasa la nefericitul posesor de certificat de concediu medical. (In  caz de nevoie, se va apela, in virtutea procedurilor standard de colaborare din NATO, la solicitarea si obtinerea locatiei de la satelitii americani …)

Intrarea in casa va semana cu cea din filmele americane, in care echipele de interventie ale Ministerului Sanatatii, respectand toate procedurile „luptei de strada” din manualele de „counter-insurgency” ale US Army, aplicate cu atat succes in Irak  si Afganistan, vor patrunde in casele respective, deja „asigurate”, vor izola „tintele” – adica presupusii bolnavi – carora li se va face cu forta o noua vizita medicala, dupa care situatia lor va fi fie confirmata, fie infirmata.

In acest al doilea caz, bolnavii inchipuiti vor fi arestati si incatusati la maini si la picioare si dusi la un „centru de detentie” ultradotat  (care va trebui construit in cel mai scurt timp cu bani din fondul special al premierului si executat, desigur, de constructorii apropiati de PDL), unde, dupa metodele atat de eficiente aplicate la Abu-Graib, vor marturisi inselaciunea si vor da anchetatorilor numele tuturor membrilor din retelele de acordare a certificatelor nmedicale false (fata de acestea, „reteaua Voicu” va aparea ca un simplu joc de copii …)

Membrii acestor retele – mai ales medicii care au acordat aceste certificate – vor fi stransi si dusi si ei la centrele respective (atentie: idei „generoase” se pot obtine vizionand cele cateva filme care descriu urmarile loviturii de stat militare din Chile din 1973, unde a fost utilizat stadionul national).  In cazul nostru, intrucat acesta inca nu exista, nu va fi o problema, caci insusi faptul ca se afla in constructie, ar putea fi un bun motiv sa primeasca fonduri suplimentare pentru terminarea inainte de vreme, cu conditia, sigur, ca echipa nationala sa fie retrasa din orice calificari, astfel incat stadionul sa poata fi utilizat exclusiv pentru strangerea  si anchetarea doctorilor care acorda certificate medicale nejustificate.

Pe baza rezultatelor anchetelor, vinovatii vor fi deferiti justitiei, care ii va judeca cu cea mai mare asprime si condamna la pedepse grele, ce vor fi aduse la cunostinta opiniei publice – cu mare bucurie – de mass media(ca tot nu exista preferinta pentru alte subiecte), pentru a-i descuraja pe cei care se gandesc cumva sa recurga la inselarea statului!

Chiar daca toate detaliile aplicarii practice a ultimei nazbatii guvernamentale par a fi puse deja la punct, tot raman doua intrebari: cine a suparat atat de mult onor guvernul, cei din aparatul de stat pusi de guvernele anterioare, care nu au putut fi schimbati de actualul guvern tocmai din cauza ca intrasera in concediu medical (va aduceti aminte de prefectul de Mehedinti, care a mers personal sa verifice imbolnavirea acasa la cei care trebuiau schimbati …), ori bolnavii obisnuiti care, prin absenta lor, pe de o parte, priveaza statul de profitul obtinut prin munca lor pe timpul absentei, iar pe de alta, il obliga sa ii si plateasca degeaba!?

Din aceasta dilema, nu putem iesi! Numai ca, daca e vorba de primii, avem de-a face cu deturnarea actului medical in scopuri politice, iar daca este vorba de cei din a doua categorie, cheltuielile facute pentru identificarea, anchetarea si pedepsirea lor se vor dovedi mult mai mari decat castigul obtinut prin prezenta lor la locul de munca!?. Alo, don’ Czeke, se aude?

Reclame

15 răspunsuri to “Attila (re-loaded?) loveste din nou!”

 1. T. Says:

  Nu se aude, fiti sigur. Omul are o tema si o sa o execute in liniste si temeinic, asa cum ne-a obisnuit. Pacat ca nu ii inventeaza nimeni una utila.

  Conform principiului al doilea al lui Peter, in orice ierarhie, fiecare tinde catre propriul nivel de incompetenta.

  Conform principiului al saselea, intr-o organizatie ajunsa la un grad suficient de maturitate, fiecare este incompetent.

  De unde rezulta doua concluzii: Ministerul condus de domnul Cseke este o organizatie demult ajunsa la maturitate, in varful ierarhiei careia se afla o persoana care, aparent, si-a atins nivelul de incompetenta.

  Lasand teoria aplicata a organizatiilor la o parte, avem de a face, in cazul acestei idei, vehiculate mai demult dar scos pe tapet cu titlu de proiect acum, cu simptome incontestabile ale uneia si aceleiasi realitati:

  Statul politienesc total este modelul de organizare social-politica spre care tind fara tagada (si fara urma de scrupul) bezmeticii portocalioti.

  Pe de alta parte, atunci cand nu gasesti ceva sistematic/util de facut, cel mai simplu e sa strici ceva existent. Astfel, dai impresia ca faci, totusi, ceva.

  Cat vom mai fi in stare sa ne luptam cu pletora nesatuilor cu cefe groase prin mijloacele tot mai firavului stat de drept, nu stiu. Ceea ce stiu e ca pun de pe acum de o parte contondentele necesare celuilalt fel de lupta, catre care ne indreptam inevitabil.

  Romania, requiescat in pace!

 2. Karakas Says:

  6500 doctori, echivalentul a 10% din efectivul de medici a plecat din tara. Urmeaza sa plece si pacientii.

  http://www.gandul.info/news/prof-dr-vasile-astarastoaie-presedintele-colegiului-medicilor-in-acest-moment-ar-trebui-sa-fie-declarata-stare-exceptionala-in-romania-5916014

 3. ion adrian Says:

  @Karakas
  Si toate astea se trag din acele zile si evenimente pe care le insailez mai jos.

  Despre teroristii condusi din TVR:
  Din discutia telefonica din 7 apr 2010 dintre Ion Iliescu si cei trei aflati in studioul emisiunii Nasul de la B1 TV respectiv Radu Moraru, Grigore Cartianu si Alex Stoenescu, este total confirmata ipoteza, care pentru multi dintre noi este demult o certitudine neprobata ca la carte, dar certitudine, si anume cea prezentata de Cartianu in articolul din Adevarul din 16 martie 2010:http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Contrarevolutia_din_1989_7_226247376.html“Acum însă logica ne împinge la un raţionament comun. Şi anume: Ion Iliescu, Silviu Brucan şi Nicolae Militaru au creat fenomenul terorist, după un scenariu scris la Moscova, pentru a reuşi două lovituri esenţiale – să se instaleze la putere şi să se menţină la putere (în condiţiile în care toate regimurile gorbacioviste din estul Europei erau spulberate după câteva săptămâni sau luni). E posibil să fi ştiut de acest scenariu şi alte personaje decembriste (Sergiu Nicolaescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu), dar nu putem fi siguri de asta. Certitudini – rezultate din comportament, decizii şi efect – există doar în privinţa tripletei Iliescu-Brucan-Militaru.”Au mai rezultat aseara unele precizari foarte importante si anume:
  1.Iliescu-Militaru-Brucan au fost in inima conspiratiei anticeausesti si promoscovite.
  2. Mortii de la noi au fost necesari ptr a permite Moscovei sa se reintoarca in Romania sau mai bine zis sa ne repuna si sa ne tina strans in zona sa de influenta folosind perestroika ca o noua ideologie comuna.
  3. Daca mortii de pana in 22 au fost necesari ptr o debarcare a lui Ceausescu, care nu putea fi pasnica si realizata ca in alte tari estice de insasi conducerea de partid si de stat, cei multi, de cca 1000 de dupa 22 dec 1989, au fost necesari ptr ca acesti agenti sovietici care au preluat puterea sa se valideze ca eroi ai revolutiei
  4. Diversiunea terorista a fost organizata de agentii operativi ai KGB-GRU plecati abia in toamna lui 1990, care au eliminat cu aceasta ocazie si ce se putea din probele despre agentii kgb de tip Militaru etc.(Evident cu complicitatile conservelor de la noi din care multi au iesit atunci la vedere : Lupoi, Cico Dumitrescu, Gelu Voican etc
  5. Interventia Moscovei era necesara doar ca trupele rusesti sa intre oficial pe teritoriu, sa se joace putin de-a lupta cu teroristii, care apoi sa fie stopati de la Moscova printr-un simplu ordin de incetare a operatiei, care a si fost dat cand Iliescu s-a consolidat suficient de mult ca URSS sa fie sigura de Romania si Ceausescu a fost lichidat nemaiputand sa vorbeasca si sa le strice planurile anti romanesti.
  6. Ce s-a intamplat apoi, a fost voia lui Dumnezeu care nu a dorit ca acei 1000 de morti sa “reuseasca” doar acoperirea unei noi ocupatii sovietice de catifea si atunci poate ca nu au murit inutil, chiar daca in prima faza istorica a evenimentelor asa apar lucrurile
  Putem considera ca prin ei suntem azi in UE si NATO
  Dumnezeu sa-i odihneasca.
  Continui sa adaug la cele de mai sus in lumina celor spuse de Gorbaciov .
  Va scriu acum cele spuse in direct la emisiunea lui Prelipceanu la Rfm si pe situl acesteia in prrezent disparand(cred ca de asta) toate mesajele si desigur ca si al meu, ceea ce imi indica ca am nimerit in plin.
  Asadar, afirmatia lui Gorbaciov care stie cam tot despre ce s-a intamplat la noi in 1989
  cum ca Ceausescu a fost omorat ca un caine nu putea fi facuta daca G. ar fi stiut sau ar fi crezut in faptul ca oamenii lui ceausescu omorau populatia si creeau in realitate teroarea propagata de TVRL.
  El stia insa foarte bine cine au fost teroristii, asa dar daca nu au fost agenti rusi rezulta ca au fost agentiide diversiune chiar ai puterii nou instalate in cap cu Iliescu.
  El stie si ca cei care l-au ucis pe Ceausescu stiau si ei ca dpdv al teroristilor moartea lui era inutila si de aceea a spus „ca un caine”.

  Va rog retineti acesta confesiune indirecta facuta de Gorbaciov cu intentie ptr cine poate intelege sau pur si simplu fara intentie reflectand convingerea lui intima de om care stie ce s-a intamplat in 89 si care nu vrea sa moara cu aceste crime puse si in sarcina lui.
  Gorby spune ca I. nu l-a sunat ca sa-i ceara ajutor armat. Dar nu neaga ca ar fi fost sunat de I. Ceea ce I. Neaga in continuare.
  Faptele sunt ca ajutor armat nu a venit si ca Iliescu de sunat, l-a sunat.
  Ca i-a cerut ajutor armat si ca Gorby nu l-a trimis oficial, adica nu si-a scos la vedere agentii GRU-KGB si nu a trimis nici trupe regulate, poate de frica reactiei unui Gusa care de aceia poate ca aplatit acesta indrazneala cu viatza, sau poate ca nu a vrut, asta nu o mai stim dar dupa reactiile generalului Gusa putem crede ca este adevarat.
  De fapt nu stiu daca vom sti vreodata ce a vorbit exact Iliescu cu Gorby dar stim cert ca Gusa a spus in clar ca nu ne trebuie trupe sovietice si acesta, adica Gusa nu venea de pe strada.
  PS. Dl AN spune pe blogul lui ca de cateva saptamani, o anumita televiziune din Romania tine un serial despre „adevarurile” evenimentelor din 1989. Nu am sa comentez aceste „adevaruri”, ci doar ca ele reprezinta mituri demontate recent chiar de unele personalitati aduse in discutie. Si, da ma refer la Garbociov, si la la recenta sa vizita in Romania. Problema este insa aceea ca „adevarurile” pot ramane asa cum au fost spuse, daca sunt spuse zilnic, indiferent de dezmintiri sau de faptele reale. Unii dintre noi ne impacam cu aceasta situatie, pentru ca in democratie trebuie sa accepti si exagerarile, chiar daca sunt, de multe ori, foarte grave.
  Este evident o minciuna comunista iar venirea lui Gorby aici cu toate incercarile disperate ale lui Iliescu sa deturneze lucrurile demonstreaza asta si deasemeni atentia de care s-a bucurat acel post TV la care se refera AN, de la Gorbaciov caci atat Cartianu cat mai ales Radu Moraru au retinut ult timp atentia lui G.
  Ref la Radu Moraru pot spune ca eu cred ca interviul lui Radu Moraru luat ieri dimineata lui Gorby, da clase oricarui jurnalist si poate sa-i inverzeasca de invidie pe toti.
  L-a dus pe Gorgby unde a dorit el .

 4. Karakas Says:

  Adriene, ai ramas fara reteta? Iti doresc un weekend linistit.

  • T. Says:

   Pentru „crastavete” nu ii trebuie reteta. Daca facem greseala sa ii luam pe toti baietii cu tema de casa drept rudotelieni dusi cu pluta, tot noi o sa patimim la sfarsit.

   Omul isi face numarul, indiferent de subiect, de tema discutata, el da cu flasneta pe melodia pe care a fost batuta placa. Uneori se chinuie, in doua cuvinte, sa insaileze o legatura, cat de subreda, cu discutia aflata pe rol.

   Alteori, probabil cand e prea obosit din pricina celorlalte lucruri pe care le-o mai avea de rezolvat pentru acelasi stapan (sau pentru altii) sau cand solda e pe terminate si nu mai ajunge si de dantelute, ii trage direct si pe urma isi raspunde singur, daca observa ca deja lumea nu ii prea da atentie.

   Admirabil este, intr-adevar, profesorul Pascu, pentru care libertatea cuvantului e un bun prea de pret ca sa ii fie adusa vreo atingere. Chiar „acasa”, pe propriul blog, acolo unde ar avea tot dreptul sa stearga, fara sa supere pe nimeni, ceea ce nu-si gaseste locul.

   Sfatul meu amical e sa ignori personajul. Nu o sa inceteze poluarea. Dar nici nu o sa o inteteasca, intaratat de atentia acordata.

 5. ion adrian Says:

  Nu Karakas am ramas fara spanzuratorile unde trebuie sa atarne cei care au omorat peste 1000 de oameni ca sa-l lichideze pe Ceausescu si sa confiste revolta si incep pin a copia ce am scris la AN el desigur cenzurand , Dl Pascu nefacand asta recunosc ca pe ceva aproape incredibil ptr mine .
  Tot respectul meu pentru asta.
  Dar la treaba dle Karakas:

  Iata acuza mea catre AN in urma unor cenzurari fara motiv (eram in topic)

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 16, 2010 la 9:03 pm
  @AN,
  De fapt nu mai am nici-o indoiala, tu esti de partea celor care au omorat peste 1000 de oameni, de fapt tu esti un complice prin acceptare la un oribil asasinat. Sa te ierte Dumnezeu, ca eu nu pot.

  Si acum postarile cenzurate de AN si care mi-au intarit convingerea ca nu gresesc in ce spun mai sus:

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 16, 2010 la 6:33 pm
  Gorbaciov, poate fara sa vrea a confirmat cele sustinute la acea televiziune atunci cand a spus ca Ceausestii au fost impuscati ca niste animale. Daca nu ma cenzurezi voi explica.

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 16, 2010 la 7:18 pm
  Si oricum cred ca interviul lui Radu Moraru luat ieri dimineata lui Gorby da clase oricarui jurnalist si poate sa-i inverzeasca de invidie pe toti.
  L-a dus pe Gorgby unde a dorit el

 6. ion adrian Says:

  Nastase acum la RTV discutand despre tragedia Poloniei.
  El spune foarte corect: Polonezii aveau dreptul sa cunoasca tot adevarul despre crima de la Katin si despre crimele de razboi.
  Eu intreb: dle Nastase, crezi ca romanii stiu adevarul despre crimele din decembrie 1989? Crezi ca la aceasta intrebare nu trebuie sa raspunzi precum in legatura cu Katin, ci similar cu ce spun unii despre asasinarea lui Kennedy, cum ca niciodata n-o sa stim sau inca dupa multi ani o sa aflam adevarul?

 7. Gh HLO Says:

  Se prezinta, abuzurile actualei puteri, iar d-ta faci referire la … americani!
  Daca tot comentezi pe aici, nu ai putea sa-ti folosesti imaginatia put… reda ( sau imput… ) si sa ramai la subiect? Sunt curios sa-ti citesc un comentariu „actual”. Dovedeste ca „traiesti in prezent” si incearca sa ATACI „subiectul zilei”, altfel, mi se intareste convingerea: – Ion Adrian, unul dintre diversionistii actualei puteri! „Tara arde, iar baba se piaptana!” .

 8. ion adrian Says:

  Ganduri dupa o inmormantare.

  Am asteptat sa se savarseasca inmormantarea presedintelui Poloniei si a sotiei sale, azi in Dumineca Femeilor Mironosite, devenita ziua Femeilor Crestine , ca sa-mi exprim o opinie privitoare la o controversa care de fapt nu ma priveste pe mine decat in plan filozofic, crestinesc si doar in acest sens si scriu cele ce urmeaza:

  Ref la opinia lui Wajda, doresc sa arat de ce opinia bisericii depaseste pe cea a unui intelectual.
  Se spune ca judecata asupra unui om nu se poate emite corect decat dupa disparitia acestuia, in sensul ca el, oricand, pana in ultima clipa a vietii poate adauga ceva chiar esential si care chiar sa schimbe judecata facuta aupra sa ignorand acea clipa.
  Biserica poloneza stie ca si clipa mortii poate adauga si poate adauga enorm.
  Astfel moartea lui Lech Kacinski, schimba complet in sensul hiperbolizarii, parametrii vietii dusa pana la moarte de acesta, o viata si asa deosebita, a unui luptator adevarat pentru Adevar si Dreptate.
  Se poate privi moartea sa si ca dorinta divinitatii ca martirii Katinului sa ramana deplin in istoria umanitatii, fixati cat mai puternic si prin aceasta tragedie, care ca si moartea lor se poate numi un al doilea martiraj al Katinului, dar cu un sens deosebit, caci se pare ca lucrurile marete nu se pot realiza fara sacrificiul fie a unei sotii de Mester Mare, fie a altui sacrificiu la fel de edificator.
  Consider ca pentru istoria poporului polonez, calea sa care a fost mai mereu cea a sacrificiului si a martirajului , este exact calea ce trebuie sa o strabata un popor cu adevarat iubit de Dumnezeu, care a facut sacrificiul maxim ptr salvarea celor pe care i-a creeat dupa chipul si asemanarea sa.
  Ceremonia, solemnitatea, demnitatea, chiar, pot spune, maretia inmormantarii de azi este dovada vie ca nu Wajda a avut dreptate, ci Biserica in intelepciunea ei milenara.
  Oricum eu am fost de acesta parere si in dezacord cu parererile intelectualiste de tip Wajda de la bun inceput.
  Prevad in ani ce vin un viitor stralucit pentru natiunea poloneza.
  Dumnezeu sa-i ajute si sa-i ocroteasca.

 9. ion adrian Says:

  PS Si ma rog de ce sa nu se verifice concediile medicale ale hotilor de salarii pe gratis de la stat averile acelorasi etc. Ce sa spun la subiectul asta decat ca astea trebuie facute dar cu inteligenta, acoperire juridica corecta etc. Le fac eu ptr 10000 EU/luna.

 10. ion adrian Says:

  AN este fericit si spune ca PSD merge inainte . Nu-l contrazic. Asa este, PSD merge inainte, dar ii cam atarna o ghiulea de picior , cele 8 milioane de euro datorii lasate usor de dl Geoana mostenire .
  dar nu va ingrijorati ca va salveaza Nashul, care s-a oferit sa faca relama vanzarii partidului si spera el ca daca va ajuta scoatei vreo 6 milioane . Se pare ca nu s-a suparat ptr cate injuraturi a luat de cand cu campania “Adevarul despre Rivolutie”.

 11. ion adrian Says:

  erata:..daca va ajuta scoateti…

 12. ion adrian Says:

  Postare la AN care ma cenzureaza la 2 din 3 :

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 20, 2010 la 10:16 am
  Daca spun ce frumos si destept este AN si PSD ? Va apare ?

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 20, 2010 la 10:17 am
  AN este cel mai inteligent corect si de buna credinta politician de dupa 1989(era sa spun din toate timpurile, dar il depaseam pe Mihnea ) iar PSD este cel mai bun partid politic la care pot aspira romanii.

  ion adrian spune: Comentariul tău e în așteptare.

  aprilie 20, 2010 la 10:18 am
  Impresie la cald dupa discursul unui minoritar in casta politico-profitoare romaneasca(dl Boc), si ma refer la discursul de sustinere a legii pensiilor facuta de Guvern, supusa incpand de azi atentiei si votului Senatului.
  O singura concluzie ascultatnd vesnicile reactii rauvoitoare:
  Se spune ca un popor are politicienii conducatorii care-i reflecta de regula carateristicile esentiale.
  Din acest motiv sunt intr-o mare dificultate, caci daca am convingerea ca Romania are una din cele mai ticaloase si jegoase clase politice si de elite din cate are Europa crestina si ramurile trimise de ea in lume(SUA, Canada, Australia)nu pot inca sa cred ca acelasi lucru ar fi valabil in medie si pentru natiunea romana.
  Voi ce credeti?

 13. ion adrian Says:

  Este adevarat ca Victor Ponta este poreclit ALIFIE dupa modelul Alifie din filmul Pistruiatul ?

 14. ion adrian Says:

  Ha, ha, ha, 🙂
  1. La deputat Surupaceanu vorbeste gura fara participarea mintii, care este si foarte rarefiata daca privim mai atent.
  Colporteaza zvonuridespre Presedinte. Apoi tot el recunoaste(mincinos nu este dar nici inteligent ) ca nu are dovezi, dar vrea sa le obtina printr-o comisie de ancheta in parlament.
  Ca sa vezi domle, o comisie care sa-i adune dovezi desteptului.
  Drept care, ca sa-i mai taie din nas, dl Basescu il aduce putin prin fata instantei.

  http://www.ziare.com/basescu/presedinte/traian-basescu-l-a-dat-in-judecata-pe-deputatul-psd-mugurel-surupaceanu-1010775

  2. In alta ordine de idei.
  Ma asteptam la mutarea cu propunerea de revizuire a Constitutiei. De altfel , dl Basescu a spus acum ceva vreme ca daca lucrurile treneaza o sa apeleze la aceasta procedura si bine a facut, altfel Comisia aceea ptr revizuire facuta parca ieri alaltaieri o tinea luni de zile in discutii bibliosavante despre sexul ingerilor . Asa au si baietii de lucru efectiv. Desi de fapt nici nici nu prea au ca totul este OK , doar ca nu are ce cauta denumirea acea tranzitorie de Camera Reprezentantilor care ulterior este referita ca Parlament, deci un nu ptr CR si un da ptr Parlament.
  Astept injuraturi si apoi voi interveni daca va fi cazu, adica daca injuraturile vor fi redate in limba romana rostita sau scrisa cu sens.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: