„Greu de Ucis: Boc 4”, Horror, durata: 5 ani (calculati dvs. cat face in minute …)

Poate cetatenii Romaniei nu stiu, dar au sansa unica sa traiasca pe viu un experiment artistic nemaivazut, care va ramane cu siguranta in analele cinematografiei mondiale: joaca fara sa vrea in capodopera „Greu de Ucis: Boc 4„, un film horror regizat de stiti dvs cine, cu dl. Boc, acest Jean-Claude Van Damme al Carpatilor (ma refer, desigur, la inaltime), in rolul principal!

Distributia mai cuprinde, printre altii, nume sonore din galeria „Cascadorii Rasului: Guvernul Romaniei – serie noua„, cum ar fi, de pilda, Attila Czecke, care, de cand a trecut prin Parlament propunerea legislativa ca „prostia sa doara”, lansata de Opozitie  (categoria „Dusmanii Poporului„) – o neglijenta, pentru care dna Anastase a si fost anuntata ca nu va mai fi distribuita in filmul urmator – se bucura ca isi poate etala neintrerupt strigatul inconfundabil .

FMI – acest International Board al Filmului Horror Live – a si apreciat ca experimentul romanesc se afla deja pe primul loc de candidat la Oscarurile sale pentru anul urmator, cu nominalizari la categoria: „cel mai bun film„, „regie„, „cel mai bun acor” si „figuratie„, pentru numarul foarte mare de actori in roluri secundare – 22,5 milioane?!  (Mai mult, se aude ca filmul ar putea fi premiat si de UE – aceasta adevarata Academie a Filmului Democratic – cu premiul pentru „efecte speciale in mimarea democratiei”, la urmatoarea editie a Cannes-ului?!).

Pe aceasta baza, prestigioase publicatii de specialitate din lumea filmului au inceput sa publice in paginile lor, sub semnaturi sonore, studii serioase care fac legatura dintre succesele anterioare ale cinematografiei romanesti si acest megasucces de proportii cosmice, jucat live de milioane de romani …

Pentru a anticipa momentul de mare mandrie nationala al acordarii premiilor mentionate, onor Guvernul Romaniei, a aprobat in ultiuma sa sedinta – desfasurata pentru simbolism la „Studiourile Jilava”, recent inaugurate prin „participarea extraordinara” a liderilor celor mai reclacitrante sindicate – Programul National de Sarbatorire a acestui eveniment epocal.

Potrivit acestuia, in toate judetele vor fi organizate concursuri „Cine stie, castiga„, cu intrebari si raspunsuri legate de viata si activitatea realizatorilor, urmand ca premiile sa constea in DVD-uri cu filmul „Greu de Ucis: Boc 4„, avand drept bonus un CD cu Sir Alfred Hitchcock prezentand ultimele initiative ale Ministerului Turismului, desigur in alb-negru?! (Pentru aceasta, la parterul Palatului Victoria s-a si deschis deja un chiosc, in care cei care sunt mai iuti de picior, primesc totodata, pe langa DVD, si un bon acordat de functionari ai Ministerului Finantelor, prin care vor putea achizitiona hamburgeri si coca-cola fara taxa suplimentara de la un McDonald’s de „protocol”, acreditat de Ministerul Sanatatii, la care au acces numai activistii PDL, UDMR si „Independenti”?!)

Discret, intr-un oficios, a aparut (for „i cognoscenti” only) un mic anunt potrivit caruia sponsorizarile in discribuirea DVD-urilor vor fi „premiate” de Guvern prin contracte corespunzatoare cu statul („prietenii stiu de ce …”).

Avanpremiera filmului va avea loc in saloanele Ambasadei Romaniei de la Paris, ca premiu pentru numarul record de voturi in 12 ore, ce a permis realizatorilor sa poata pune in scena proiectul cinematografic horror live de care natiunea intreaga poate fi, iata, atat de mandra?!

Reclame

4 răspunsuri to “„Greu de Ucis: Boc 4”, Horror, durata: 5 ani (calculati dvs. cat face in minute …)”

 1. ion adrian Says:

  Hristos a inviat!

  PS. Poate ca ce scriu eu mai jos este si mai horror, ca tine de 20 ani 🙂

  Din discutia telefonica de aseara dintre Ion Iliescu si cei trei aflati in studioul emisiunii Nasul: Radu Moraru, Grigore Cartianu si Alex Stoenescu, reluata adineauri la B1 TV, este total confirmata ipoteza, care pentru multi dintre noi este demult o certitudine neprobata ca la carte, dar certitudine, si anume cea prezentata de Cartianu in articolul din Adevarul din 16 martie 2010:
  http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Contrarevolutia_din_1989_7_226247376.html

  “Acum însă logica ne împinge la un raţionament comun. Şi anume: Ion Iliescu, Silviu Brucan şi Nicolae Militaru au creat fenomenul terorist, după un scenariu scris la Moscova, pentru a reuşi două lovituri esenţiale – să se instaleze la putere şi să se menţină la putere (în condiţiile în care toate regimurile gorbacioviste din estul Europei erau spulberate după câteva săptămâni sau luni). E posibil să fi ştiut de acest scenariu şi alte personaje decembriste (Sergiu Nicolaescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu), dar nu putem fi siguri de asta. Certitudini – rezultate din comportament, decizii şi efect – există doar în privinţa tripletei Iliescu-Brucan-Militaru.”

  Au mai rezultat aseara unele precizari foarte importante si anume:
  1. Iliescu-Militaru-Brucan au fost in inima conspiratiei anticeausesti si promoscovite.
  2. Mortii de la noi au fost necesari ptr a permite Moscovei sa se reintoarca in Romania sau mai bine zis sa ne repuna si sa ne tina strans in zona sa de influenta folosind perestroika ca o noua ideologie comuna.
  3. Daca mortii de pana in 22 au fost necesari ptr o debarcare a lui Ceausescu, care nu putea fi pasnica si realizata ca in alte tari estice de insasi conducerea de partid si de stat, cei multi, de cca 1000 de dupa 22 dec 1989, au fost necesari ptr ca acesti agenti sovietici care au preluat puterea sa se valideze ca eroi ai revolutiei.
  4. Diversiunea terorista a fost organizata de agentii operativi ai KGB-GRU plecati abia in toamna lui 1990, care au eliminat cu aceasta ocazie si ce se putea din probele despre agentii kgb de tip Militaru etc.(Evident cu complicitatile conservelor de la noi din care multi au iesit atunci la vedere : Lupoi, Cico Dumitrescu, Gelu Voican etc
  5. Interventia Moscovei era necesara doar ca trupele rusesti sa intre oficial pe teritoriu, sa se joace putin de-a lupta cu teroristii, care apoi sa fie stopati de la Moscova printr-un simplu ordin de incetare a operatiei, care a si fost dat cand Iliescu s-a consolidat suficient de mult ca URSS sa fie sigura de Romania si Ceausescu a fost lichidat nemaiputand sa vorbeasca si sa le strice planurile anti romanesti.
  6. Ce s-a intamplat apoi, a fost voia lui Dumnezeu care nu a dorit ca acei 1000 de morti sa “reuseasca” doar acoperirea unei noi ocupatii sovietice de catifea si atunci poate ca nu au murit inutil, chiar daca in prima faza istorica a evenimentelor asa apar lucrurile.
  Putem considera ca prin ei suntem azi in UE si NATO.
  Dumnezeu sa-i odihneasca.

 2. gabriellajoy Says:

  Putin umor negru, marca anti Base: http://basarica.wordpress.com/ :)))

 3. ion adrian Says:

  Citez un bloger, desigur un nick oarecare, deci un anonim:

  “Asociaţia Magistraţilor invocă tortura în arestarea şefului Secţiei Civile a Curţii Supreme. Asta, după ce s-a opus protestului celor peste 400 de magistraţi pentru reforma justiţiei.

  cica ar fost torturat ca i-sau pus catuse

  unde p…a mamii lor erau eticii astia cand se pun catuse tutror cei plimbati din arest la tribunal si invers???

  daca nu se merge pana la capat cu ancheta asta ne-am “aranjat”pentru urmatorii 20 ani”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: